Hur kan jag anpassa mitt CV?

Våra cv-mallar är utformade att anpassas efter ditt innehåll och för att se bra ut i alla våra designutföranden. Nedan presenteras några sätt att anpassa ditt cv.

Anpassa layouten

Nedan följer några sätt att anpassa layouten på ditt cv, inklusive:

• Ändra designtema/färg - Läs mer här om hur du byter mall och anpassar färger. Använd vårt behändiga verktyg för att välja färg till ditt cv.
  • Lägg till fält som skiftar i färgstyrka för att visuellt betona din kompetensnivå - Denna funktion finns i sidofältet under språk/färdigheter.
  • Använd avatarer (med de flesta av våra mallar) - Valfri men snygg personifiering.
  • Lägg till/ta bort foto - Några av mallarna är utformade för att använda med foto, men du kan alltid ta bort det från vilken mall som helst. Du kan också redigera och ta bort bakgrunder på foton för att skapa ett proffsigt profilfoto.
  • Läs mer om att ladda upp eller redigera ditt foto här.
  • Sortera om avsnitt - Varje avsnitt under yrkeserfarenhet cv:ts huvudkolumn kan sorteras om. För att sortera om ett avsnitt klickar du på rutnätsikonen till vänster om avsnittet, såsom visas nedan. Du kan sedan dra avsnitt uppåt eller nedåt. Se skärmbilderna nedan.

• Byt språk - Läs mer om hur du ändrar språket i ditt cv här.
  • Hoppa över avsnitt och fält - Uteslut avsnitt eller fält från ditt cv genom att lämna dem tomma. De etiketter eller avsnitt som du hoppar över tas automatiskt bort från ditt cv.
  • Byt namn på och redigera rubriker på avsnitt- Du kan också redigera och byta namn på avsnittsrubriker nu, vilket leder till en vänligare och unikare användarupplevelse.
  • Lägg till länkar - Lägg till anpassade länkar till din LinkedIn-profil, online portfölj, osv. i avsnittet Personuppgifter.
  • Lägga till/ta bort foto - Vissa av mallarna är avsedda att använda med foto, men du kan när som helst ta bort fotot, oavsett mall. Läs mer om hur du laddar upp och redigerar ett foto här.
  • Ändra designtema/färg - Läs mer om hur du byter mall och anpassar färger här.
  • Lägg till kraftfulla färdigheter med vårt ”Färdighetsförslag”-verktyg -Det kan vara svårt att veta vilka färdigheter man ska lista, men med hjälp av våra maskininlärningsalgoritmer gör Cvkungen.se jobbet åt dig.Vår cv-byggare föreslår automatiskt sannolika färdigheter högst upp i avsnittet.När du lägger till dem kommer systemet att analysera den aktuella texten och föreslå nya relevanta färdigheter, som du kan justera vad det gäller placering och erfarenhetsnivå.

Så här lägger du till ett anpassat avsnitt

Ett annat sätt att skräddarsy ditt cv är med anpassade avsnitt. Ett anpassat avsnitt kan ha valfri rubrik. För att lägga till ett anpassat avsnitt, bläddra längst ner i cv-redigeraren till de olika alternativen för att lägga till nya avsnitt.

Teckensnitt och teckenstorlekar

För tillfället kan du inte redigera teckensnittet eller teckenstorlekarna i dina cv:n eller personliga brev. Vi hoppas kunna erbjuda fler funktioner för att anpassa teckensnitt i framtiden. Under tiden föreslår vi att du experimenterar med de olika malldesigner som är tillgängliga, eftersom var och en av dessa använder lite olika typsnittsteman.

Skapa cv på högst en sida

Du kan när som helst ändra längden på ditt cv. För att uppnå detta ska du fokusera på att endast ta med den mest relevanta och imponerande informationen i cv:t, och rensa bort all onödig information som inte gynnar det. Tänk på att det inte går att ändra teckenstorleken för att göra cv:t kortare.

Var noga med att skräddarsy ditt personliga brev också! Att skapa ett imponerande personligt brev har aldrig varit enklare, och nu kan du matcha det med din cv-mall med bara ett klick. Vi rekommenderar att skräddarsy personliga brev för specifika jobbansökningar för att öka dina chanser. Genom att ha dina personliga brev i översikten (kontrollpanelen) kan du enkelt uppnå ett matchat och organiserat utseende och dessutom se till att dina ansökningar är välorganiserade!Och glöm inte att du nu kan koppla ihop ditt cv och personliga brev till ett och samma PDF-dokument! Bekvämt, överskådligt och superenkelt. Du hittar den nya funktionen i rullgardinsmenyn under "Mer" till höger om ditt cv/förhandsvisning. Välj sedan bara vilka två dokument som ska kombineras, så är du klar!

Du kan justera radavståndet från -50 % till +50 % (med 25 % i taget). Du kan också använda vår radavståndsfunktion, som gör det möjligt att ändra radavståndet i ditt cv från -50% till + 50% (med på 25 % i taget). Gå till cv-redigeraren och klicka på knappen "Välj mall" längst ned till höger. Här hittar du alternativet ”Radavstånd” högst upp på sidan. Klicka på knappen.

Se nedanstående skärmdump: