Hur kopierar eller skapar flera versioner av mitt CV?

Du kan skapa ett obegränsat antal cv:n och personliga brev med en premiumplan och ett cv och ett personligt brev med gratisplanen.

Varför det har betydelse

Genom att anpassa varje cv för det specifika jobb du söker, ökar du dina chanser att bli anställd. Genom att fokusera på dessa detaljer visar du att du tog dig tid att förstå tjänsten och det ger dig möjlighet att noggrant anpassa innehållet i ditt cv till jobbeskrivningen. Läs vår blogg för fler cv-tips här.

Duplicering, redigering och hantering av versioner av ditt cv i CVkungen.se är det snabbaste och enklaste sättet att göra detta!

Så här kopierar du ett cv

Logga in på CVkungen.se och gå till översikten av dina cv:n (kontrollpanelen). Där ser du en lista över dina cv:n. Klicka på knappen Kopiera. Se skärmdumpen nedan.

Så här döper du om dina cv:n och personliga brev

Döp alltid om olika versioner av ditt cv och personliga brev. Målet är att döpa ditt cv och personliga brev till något som gör det lätt för dig att få översikt över dina ansökningar. Oftast döper våra användare sina dokument efter den tjänstetitel som de ansöker till. Du kan döpa om ditt cv från kontrollpanelen genom att helt enkelt klicka på det dokument som du vill redigera. Se skärmdumparna nedan.

När du kopierar och byter namn på ditt cv, kan du börja redigera den nya versionen så att originalversionen förblir oförändrad. Du kommer också att kunna ladda upp ett annat foto och använda en annan mall.

I den här artikeln i vår Blogg berättar vi varfö