Kommer mitt CV att vara offentligt?

När du skapar ett cv eller personligt brev på CVkungen.se är de endast tillgängliga för dig och de personer du delar dem med.

Supportteam och tekniker kan också få tillgång tot dina cv:n och personliga brev för att hjälpa dig att lösa problem, samla in data för att utveckla nya funktioner eller marknadsföring och svara på frågor du har om appen. Om du har raderat ditt cv eller personliga brev är det permanent. Vi kan inte återställa raderade dokument.

Läs mer om hur du delar ditt CV här .

Radera och/eller göra ett cv privat

När du har delat en webbadress (URL) är ditt cv inte längre privat. Tekniskt sett kan någon kopiera och dela denna URL i framtiden. Om du redan delat en URL men vill vara säker på att cv:t inte längre kan nås via denna URL rekommenderar vi att du kopierar cv:t och sedan raderar det. På så sätt är ditt cv kopplat till en URL som inte har delats. När ett cv har raderats kommer den gamla URL:en att omdirigeras till en 404-sida.

Glöm inte att du också kan ladda ner ditt cv som ett Word-dokument.

Att dela ditt cv kommer aldrig att vara ett standardalternativ och vi kommer alltid att klargöra att det här är något du väljer själv. Vi uppmanar alla som är oroliga över integritet eller sekretess att ta en titt på våra utmärkta betyg och bedömningar på Trustpilot

Om du har andra frågor om integritet, se vår sekretesspolicy eller användarvillkor .