Kan jag ladda ner mitt CV till Word eller PDF?

När ditt cv:n är klart finns det ett antal sätt att exportera dina cv:n eller det personliga brevet för att börja söka jobb.

Du kan ladda ner ditt cv som en PDF-, DOCX- eller TXT-fil antingen direkt från översikten eller från cv-redigeraren. Utöver knappen ”Ladda ner PDF” kan du också välja ”Mer” i rullgardinsmenyn med alternativ för nedladdning som en DOCX- eller TXT-fil. Förutom nedladdning i DOCX/Word av vår populära Stockholm-mall, kan du nu också ladda ned vår Sydney-mall. Observera att när du laddar ner ditt cv som ett Word-dokument med Sydney-mallen, verkar sidofältet i färg på den andra sidan skilja sig från den första, men när det skrivs ut kommer det att matcha. Du kan också komma åt "Dela ett länkalternativ" här. Vi är glada att vi nu också kan erbjuda export i Docx (Word) för vår populära mall "Åker till Dublin." Se skärmdumparna nedan. 

Om du har en gratisplan kan du exportera ditt cv till en TXT-fil eller dela online-länkar till ditt cv. Se skärmdumparna nedan.

Om du inte vill uppgradera till en premiumdesign, kan du genom att exportera en TXT-fil kopiera och klistra in CV-innehållet i en enkel textbehandlare som Word eller Google Docs. Om du delar en online-länk kan du fortsätta att behålla ditt CV i en premiumdesign som är tillgänglig online.

Export till DOCX (Beta)

Exportera till DOCXDu kan också ladda ner ditt cv som en DOCX-fil. DOCX-filer (Word) sparas i våra mest populära Stockholm- och Sydney-mallar. Använd funktionen förhandsgranskningen för att se hur ditt dokument kommer att se ut efter export. Med DOCX-filer kan du redigera stilar, storlekar och färger på din enhet.

Om du klickar på ”…”-knappen visas en enkel rullgardinsmeny med olika sätt att ladda ner ditt cv:

Vad skiljer min DOCX-nedladdning från en PDF-nedladdning? 

Du har alltid tre alternativ när du ska ladda ner ditt cv: du kan göra det som en TXT-fil (gratis), PDF- eller DOCX-fil. Ditt cv ser likadant ut, oberoende av vilket nedladdningsalternativ du väljer, med undantag för TXT-filen.Den nya DOCX-nedladdningen är tillgänglig för våra populära mallar ”Stockholm” och ”Sydney”. Ladda ner och sätt igång din ansökningsprocess! Tänk på att Sydney-mallen har ett sidofält i färg som verkar vara annorlunda på andra sidan i förhandsgranskningen, men när den laddats ner eller skrivits ut kommer den att matcha sidofältet på första sidan. Alla våra mallar är professionellt testade i praktiken och följer exakt de "cv-regler" som arbetsgivarna letar efter.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss