Hur loggar jag in på CVkungen.se?

När du börjar bygga ett cv på CVkungen.se kommer du alltid tillbaka och loggar in för att få tillgång till dina cv:n och fortsätta redigera.

Guide till inloggning och felsökning

Steg 1: Besök denna länk: https://cvkungen.se/app/sign-in.

Steg 2: Ange din e-postadress eller klicka logga in med en social profil. Se skärmdumpen nedan.

Steg 3: Kontrollera din e-post för den magiska länken och klicka på knappen eller länken i det mejlet. Se skärmdumpen nedan.

POFF - du är inne!

1. 📌 Proffstips för felsökning av inloggningsproblem

Om du tidigare anmält dig till CVkungen.se, men du har svårt att logga in, hittar du några felsökningstips nedan:

• Om din e-postadress inte fungerar och du anmälde dig via Facebook eller LinkedIn, ska du se till att du använder den e-postadress som är kopplad till någon av dessa sociala profiler.
  • Om din e-postadress fungerar, men du inte får e-postadressen med den magiska länken, kontrollera din skräppost eller sök i din inkorg efter CVkungen.se.
  • Den magiska länken är endast giltig i 48 timmar. När länken går ut måste du logga in igen med din e-postadress för att få en ny magisk länk.
  • Om du försöker registrera dig hos något av våra lokala varumärken, men du ursprungligen anmält dig till CVkungen.se märker du att du omdirigeras till CVkungen.se när du försöker logga in. Du måste då använda en annan e-postadress adress för att anmäla dig till ett lokalt varumärke. Alternativt kan du lära dig mer om hur man anpassar språket på CVkungen.se här.

Om du har testat dessa tips och du fortfarande inte kan logga in, oroa dig inte. Kontakta vårt team så kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig att hitta ditt konto eller skapa ett tillfälligt lösenord.