Hur kan jag använda CVkungen.se gratis?

CVkungen.se har några olika verktyg som du kan använda helt gratis utan att behöva uppge några kreditkortsuppgifter.

Med den kostnadsfria planen kan du:

  • Skapa ett fantastiskt cv från grunden med hjälp av vår cv-byggare som vägleder dig genom processen. 
  • Ladda ner en TXT-fil av ditt cv för att kopiera/klistra in och designa själv.
  • Skriv ett personligt brev på nolltid med hjälp av våra proffsiga verktyg, förskrivna fraser och tips, och ladda ner filen gratis i TXT-format.
  • Dela länkar till ditt cv. Skicka enkelt en länk till ditt online-cv.
  • Sök och använd vårt bibliotek med olika cv-exempel. Vårt omfattande bibliotek med RIKTIGA cv:n är en bra källa till inspiration.
  • Sök jobb på internet på ett och samma ställe.
  • Logga in för att när som helst redigera/få tillgång till ditt cv och personliga brev.

För att skapa fler versioner av ditt cv eller för att ladda ner en PDF av ditt cv/personliga brev med en premiumdesign, måste du uppgradera till testversionen för $ 2,95.Testversionen ger dig tillgång till premiumfunktioner i 7 dagar och förnyas automatiskt till ett månadsabonnemang. Du kan när som helst avbryta ditt konto från Kontomenyn längst upp till höger i appen.

Så här delar du länkar till ditt CV gratis

Använd CVkungen.se gratis och utnyttja våra premium designteman genom att dela online länkar till ditt CV. En online-länk till ditt CV är ett snabbt och enkelt sätt att dela ditt cv med potentiella arbetsgivare eller med personer i ditt nätverk via e-post, meddelande eller text. Läs mer om hur du delar online-länkar till ditt cv här.

Så hämtar du en TXT-fil gratis

När du har skapat ditt cv på CVkungen.se och vill hämta det gratis, kan du ladda ner en TXT-fil. En TXT-fil är exakt vad det låter som. Den innehåller endast texten i ditt cv, utan något designtema. När du har hämtat TXT-filen kan du öppna den på din dator, markera all text och sedan kopiera och klistra in texten i en ordbehandlare som Word eller Google docs. Därifrån kan du justera formatet och stilen på egen hand, men har fortfarande grunden till ett bra cv. Du kan också gratis ladda ner TXT-filen av ditt personliga brev. Det är toppen när du snabbt och enkelt vill skapa ett proffsigt personligt brev med hjälp av våra skrivverktyg och sedan spara texten på din enhet. Utöver det erbjuder vi 18 proffsigt utformade och testade mallar till personliga brev. Med dem kan du matcha stilen på ditt cv och ladda ner dem i olika format, inklusive PDF.

För att ladda ner en TXT-fil av ditt cv eller personliga brev, logga in på CVkungen.se och gå till översikten. För att ladda ned TXT-filen, klicka på länken under huvudmenyn för varje cv eller personligt brev. Se skärmdumpen nedan.

Du kan alltid logga in igen på CVkungen.se för att komma åt och redigera ditt cv i framtiden. I stället för att slösa bort tid på att spåra filer på din dator eller skriva om ditt cv från början, kan du alltid använda CVkungen.se gratis för att hålla ditt cv uppdaterat. Även om du nedgraderar från en premiumplan.

Förutom de gratisfunktioner som beskrivs här kan du också dra nytta av våra kostnadsfria resurser som är avsedda att hjälpa dig att skapa ett bra cv och få anställning snabbt:

  • CV-exempel - ett bibliotek med över 200 riktiga cv-exempel sorterade efter bransch.
  • Exempel på personliga brev – ett bibliotek på mer än 50 gratis personliga brev. 
  • Blogg- det senaste inom cv-rådgivning, karriärtips, gratis mallar och mycket mer.

Berätta om du har några frågor eller feedback om att använda CVkungen.se gratis.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss