Hur ändrar jag min mall eller design?

CVkungen.se erbjuder flera olika designteman eller mallar. Alla våra teman arbetar med ditt cv-innehåll så att du inte behöver ändra innehållet för att passa varje design. Vi är glada över att exportfunktionen Docx (Word) nu kan användas till en av våra mest populära mallar, "Åker till Dublin."

När du har skapat ditt cv kan du ändra designen eller mallen med ett enda klick. Gå först till det cv du vill ändra och klicka på det för att redigera. Till vänster visas olika cv-mallar som du kan välja mellan. Se skärmdumpen nedan.

Om du är i förhandsgranskningen av helsida kan du också ändra mallen genom att klicka på ”Välj mall”-ikonen nedtill på skärmen. Se skärmbilden nedan.

Om du letar efter fler sätt att anpassa ditt cv kan du alltid:

• välja en annan mall.
  • bekräfta och uppgradera dina färdigheter för att uppmuntra och imponera på arbetsgivare och potentiella kunder.
  • Använd vårt “Färdighetsförslag”-verktyg för att enkelt lägga till färdigheter.
  • använda vårt praktiska färgväljarverktyg för att skapa ett imponerande cv.
  • aktivera eller avaktivera ditt foto.
  • byta språk.
  • Vår ”avsnittsrubrik-redigerare” är ett annat sätt att förenkla cv-skrivandet, så att du kan skräddarsy ditt cv.

Läs mer om hur du anpassar ditt cv i denna Bloggartikel