Hur annullerar, nedgraderar eller raderar jag mitt konto?

Du kan avbryta ett CVkungen.se-abonnemang direkt från vår hemsida utan att ens logga in i appen. För att göra det besöker du vår kontaktsida här och klickar sedan på alternativet "Avbryt abonnemang" från menyn.

Där ser du ett alternativ för att söka efter ditt konto med din e-postadress. Om din e-postadress hittas kan du klicka på knappen Avbryt abonnemang. När du klickar på knappen skickar vi dig ett bekräftelsemejl. Du måste bekräfta annulleringen genom att följa stegen som tillhandahålls via e-post. Om du inte får e-postmeddelandet inom några minuter, kontrollera din skräppostmapp eller leta i din inkorg efter "CVkungen.se".

Om din e-postadress inte hittas kan du försöka söka efter en annan e-postadress som du kan ha använt. Om det fortfarande inte fungerar eller om du inte får ett bekräftelsemejl, kan du försöka följa stegen nedan för att annullera ditt abonnemang från appen eller kontakta vårt team för hjälp.

Hur kan jag säga upp eller nedgradera mitt konto via appen?

Du kan när som helst nedgradera eller säga upp ditt konto via appen. När du är inloggad och vill nedgradera klickar du på rullgardinsmenyn längst upp till höger och klicka på Kontoinställningar.  Glöm inte att om du väljer att radera ditt konto så är denna åtgärd permanent och det leder till att din information raderas. Se skärmdumpen nedan.

När du klickar på ”avbryt abonnemang” måste du bekräfta avbokningen i nästa steg. Se skärmdumpen nedan.

Vad händer efter att jag nedgraderat mitt konto?

När du har bekräftat din annullering får du premiumåtkomst i 30 dagar från din senaste månadsbetalning eller 7 dagar från din senaste testbetalning. När ditt premium abonnemang upphör är ditt konto nedgraderat till gratisversionen.

Du kan alltid logga in igen på CVkungen.se, redigera eller få åtkomst till ditt cv, använda alla våra gratisfunktioner som cv-delning och jobbsökning, samt uppgradera igen när som helst i framtiden.

Hur tar jag bort mitt konto permanent?

Om du vill radera ditt konto permanent kan du bläddra till längst ner på sidan Kontoinställningar och klicka på Ta bort konto. Se skärmdumpen nedan.

Raderingen av ditt CVkungen.se-konto är permanent. När ett konto har raderats kan vårt supportteam inte hämta ditt cv eller ditt personliga brev.