Vad kan jag göra med ett premiumabonnemang?

]Ett premiumkonto ger dig full åtkomst till alla premiumfunktioner på vår webbplats, inklusive full åtkomst till vårt växande utbud av framgångsrika cv-mallar och möjligheten att ladda ner PDF- och Word-dokument, med mera. Förutom våra prisbelönta cv-mallar erbjuder vi nu också 18 innovativa och snygga mallar för personliga brev. Nedan visas en lista över de mest användbara funktionerna som ett Premiumkonto ger åtkomst till:

Funktioner i Premiumabonnemanget

  • Obegränsat antal cv:n och personliga brev
  • Alla premiummallar och färger
  • Obegränsat antal PDF-nedladdningar

Vi är stolta över att också kunna presentera vår nya funktion ”Erbjudanden” på varje CVKungen.se-konto. Med den här funktionen kan du utöka din karriärutveckling utöver det vanliga: dra nytta av expertrecensioner, utbildningsservice och till och med affärsfördelar. Gå till huvudmenyn högst upp på din kontosida, navigera till avsnittet "Erbjudanden" och kolla in alla fantastiska möjligheter som finns där.Glöm inte att använda vår unika nya statistikfunktion som gör att du kan granska hur ofta ditt cv visas, på kort och lång sikt. Ta reda på hur länge någon har tittat på ditt cv och varifrån. Att kunna identifiera globala möjligheter baserat på staden/landet där dina besökare befinner sig, hjälper dig att inte gå miste om engagerade rekryterare! Spåra trenderna för att mäta läsarnas intresse och gör ändringar när så behövs.

Se också till att använda vårt Chrome-tillägg i Jobbspanaren!Nu kan du spara jobbmöjligheter och lediga platser direkt när du ser dem, helt enkelt genom att klicka på dem. Att använda funktionen är väldigt enkelt: 

  • Installera tillägget i den officiella Google Chrome-butiken (gratis) 
  • Logga in på ditt konto 
  • Sök jobb på internet 
  • Spara jobb i det övre högra hörnet av din webbläsare 
  • Jobben samlas på din jobbsökningstavla. Klart!

Vi har också flexibla registreringsplaner. Du kan starta med en 7 dagars provperiod och sedan välja att registrera dig för 6 månader eller 1 år. Läs mer om våra Priser här. 

Hur avbryter jag mitt premiumabonnemang?

Du kan när som helst annullera ditt premiumabonnemang från Kontomenyn längst upp till höger i appen. Klicka här för att läsa mer om nedgradering eller annullering av ditt konto från appen.

Om du nedgraderar till en gratis plan kan du alltid logga in igen på CVkungen.se för att gratis få tillgång till, och redigera, ditt cv eller personliga brev, samt när som helst uppgradera till en premiumplan.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss