CVkungen.se Kom igång-guide

Välkommen till CVkungen.se. Den här guiden hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse och tar dig förhoppningsvis ett steg närmare ditt nästa jobb.

Du kan också besöka vår Blogg för att få de senaste och bästa tipsen som hjälper dig på din väg mot det perfekta jobbet. 

Cv:n

Istället för att skriva ditt cv från början, kan du med hjälp av vår cv-byggare, snabbt och enkelt, skapa ett bra cv. Här är några cv-tips för att komma igång:

Personliga brev

Om du använder ett personligt brev som en del av ditt ansökningsmaterial kan du också använda CVkungen.se för att skriva ut och ladda ner personliga brev. 

Jobbsökning

Beroende på din ort kan du söka och skicka ansökningar för miljontals jobb på CVkungen.se. Vi kombinerar jobbannonser från Indeed och ZipRecruiter så att du kan spara tid på att leta efter ditt nästa jobb.

Att söka efter det perfekta jobbet kan också vara en bra källa till inspiration för dina cv:n och personliga brev.

Konton

Kom igång på CVkungen.se helt gratis och du kan alltid logga in på CVkungen.se för att redigera dina dokument med Magic Link som skickas till din e-post. Läs mer om våra mest populära funktioner på den kostnadsfria planen.

Om du uppgraderar till en testversion eller en betald plan för att hämta PDF-filer, kan du när som helst avbryta ditt abonnemang från Konto-menyn i appen. 

Kontakta oss

Det finns ett antal sätt att hålla sig à jour med de senaste resurserna, lära sig nya funktioner och kontakta vårt team för support. 

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss