Hur laddar jag upp eller redigerar mitt foto till mitt CV?

De flesta designmallar på CVkungen.se ger dig möjlighet att lägga till (eller inte lägga till) ett professionellt foto.

1. Så här lägger du till ett foto i ditt cv

För att lägga till ett foto i ditt cv loggar du in på ditt konto och klicka i för att redigera ditt CV. Därifrån klickar du på det första avsnittet Personuppgifter.

I avsnittet om personuppgifter ser du alternativet att ladda upp ett foto. Med den här nya funktionen kan du snabbt anpassa ditt foto för varje tjänst du söker.Vi är också glada över att kunna erbjuda ett nytt bakgrundsborttagningsverktyg som gör att du kan förvandla foton av dig själv till en perfekt bild som passar i ett professionellt cv.

Se skärmdumpen nedan.

Den idealiska bilden för att använda i ditt cv är en kvadratisk bild med ett förhållande 1:1 och minst 600 x 600 pixlar. Du har också några alternativ tillgängliga för att justera ditt foto när det har laddats upp. Se skärmdumpen nedan.

Redigera foto i cv

När du väl laddat upp ditt foto till ett cv för första gången kommer det att vara tillgängligt för att använda i mallar och i olika versioner av ditt cv.  Du kan justera bilden och ändra eller ta bort bakgrunden. Om du vill kan du alltid radera ditt foto från cv:t eller cv-redigeraren eller ladda upp ett nytt foto.