Hur skapar jag ett personligt brev?

Du kan använda cvkungen.se för att snabbt och smidigt skapa ett personligt brev med hjälp av våra olika skrivverktyg. Du kan också lätt dela brevet med vem som helst med hjälp av en online länk. Varje cv-mall har en matchande mall för personliga brev som du kan använda för att skicka med ditt cv. Du får tillgång till obegränsade mallar för personliga brev, anpassade färgval och möjlighet att ladda ner PDF-filer. Du kan till och med sammanfoga ditt cv och personliga brev till ett enda dokument, vilket gör rekryteringsupplevelsen bekvämare för alla.

Så här skapar du personligt brev på CVkungen.se

Steg 1: Logga in på CVkungen.se och på huvudpanelen klickar du på fliken bredvid cv:t där det står Personliga brev.

Steg 2: Välj "Skapa nytt" för att skapa ett nytt brev och öppna redigeraren. Se skärmdumpen nedan.

Steg 3: Fyll i ditt personliga brev. Vi har 3 avsnitt för varje personligt brev:

• I avsnittet Mottagardetaljer lägger du till specifika företagsuppgifter för varje presentation.
  • I avsnittet Personuppgifter hittar du dina personuppgifter. Vi hjälper dig att komma igång genom att lägga till några detaljer från ditt cv.
  • Avsnittet presentationsinnehåll är där du lägger till meddelandet i din presentation.

Steg 4: Välj den mall som du tycker mest om (eller som matchar ditt cv). Du kan nu ladda ner ditt personliga brev i olika filformat:

Övriga tips för personliga brev

Nedan följer några tips och funktioner för att skriva bra personliga brev.

Så här döper du om och ändrar språk för din presentation

Namnet på ditt personliga brev är namnet på det företag du ansöker till när du anger dessa uppgifter i presentationen. Som standard, om du inte lägger till position eller företagsnamn, döper vi dina personliga brev till ”Utan titel”. Att ge dina personliga brev bra namn hjälper din dig att hålla dig organiserad.

Du kan också ändra språket i ditt personliga brev genom att klicka på flaggikonen under namnet på omslaget och välja det språk du vill använda.

Så här raderar du ett personligt brev

Radera en presentation genom att gå till din kontrollpanel och klicka på Ta bort. När du har raderat ditt personliga brev är det permanent. Delade personliga brev kan inte återställas av vårt team. Se skärmdumpen nedan.

Behöver du hjälp med att skriva personliga brev?

Fler tips om hur du skriver ett bra personligt brev finns i vår blogg. Vi lägger ständigt ut nya tips om att skriva ett cv, personligt brev, karriärråd, med mera.

Exempel på fantastiska personliga brev + GRATIS hämtning.