Hur kan jag förhandsgranska mitt CV?

När du börjar lägga till innehåll i ditt cv eller personliga brev, kan du när som helst förhandsgranska ditt dokument i mallen på höger sida. Dina ändringar återspeglas i förhandsvisningen i realtid.

Om du vill ha en större förhandsvisning kan du också klicka någonstans på förhandsgranskningssidan eller klicka på förhandsgranskningsknappen längst ned till höger för en större version av ditt cv eller personliga brev. Se skärmdumpen nedan.

Glöm inte att titta på alla våra Mallar här! Om du inte gillar hur ditt cv ser ut kan du ändra det med ett snabbt klick på en knapp och prova en ny mall.