Hur delar jag mitt CV och personligt brev?

När ditt cv  är klart kan du använda CVkungen.se för att dela en online-länk till ditt cv - helt utan kostnad. Som standard är ditt cv privat och delas bara om du väljer att använda våra delningsfunktioner. Du kan enkelt ladda ner en PDF-fil av ditt personliga brev för att spara och dela det med potentiella arbetsgivare.

Att dela en länk är ett bekvämt och modernt sätt att skicka ditt cv och personliga brev på, via e-post, sociala medier, eller till och via ett textmeddelande. Dessutom kan du använda våra premium-designteman online gratis utan att uppgradera till ett premiumkonto.

Du kan också använda vårt mycket praktiska PDF-sammanfogningsalternativ för att kombinera ditt cv och personliga brev i ett och samma dokument. På så sätt kan du undvika kaos, förbli organiserad och effektivisera dina ansökningar. Du hittar den här nya funktionen i rullgardinsmenyn under "Mer" till höger om förhandsvisningen av ditt cv/personliga brev. Välj sedan bara vilka två dokument som ska kombineras så är du klar!

Så här delar du ett cv

Varje version av ditt cv har sin egen unika URL som kan delas. Om du har flera versioner av ditt cv har du också olika webbadresser som du kan dela.

För att dela ett cv, gå till din cv-översikt och klicka på "Mer" i rullgardinsmenyn för att komma till alternativet "Dela en länk". Du kan också komma åt alternativet "Dela en länk" genom att klicka på "..." längst ned till höger på förhandsgranskningssidan. Se skärmdumpen nedan.

Här ser du en sida där du kan:

• Kopiera och klistra in webbadressen för att skicka den via e-post, meddelande eller text eller
  • Klicka på knappen för att dela på Facebook, Twitter och LinkedIn

Så här fungerar det

Dela på sociala medier

Om du delar ditt cv på sociala medier lägger vi till formatering i ditt inlägg för att komma igång, men du kan alltid redigera något om inlägget innan du delar det.

StatistikfunktionVår unika statistikfunktion som visar hur ofta dina cv:n besöks, på kort och lång sikt. Ta reda på hur länge någon har tittat på ditt cv och varifrån. Att kunna identifiera globala möjligheter baserat på staden/landet där läsarna befinner sig, hjälper dig att inte gå miste om engagerade rekryterare! Spåra växlande trender för att mäta läsarnas intresse och göra ändringar när så behövs.

Redigera

Eventuella uppdateringar eller ändringar som du gör i ditt cv kommer att synas direkt i det cv som visas på den offentliga webbsidan.

Radera och/eller göra ett cv privat

När du delar en webbadress är ditt cv inte längre privat. Tekniskt sett kan någon kopiera och dela webbadressen i framtiden.

Om du har delat en URL men vill se till att cv:t inte längre är tillgängligt på den webbadressen, är det bästa sättet att göra detta genom att duplicera ditt CV som delades och sedan radera det. På så sätt kommer ditt cv att kopplas till en webbadress som inte har delats än.

När ett cv har raderats, omdirigeras den gamla webbadressen till en 404-sida.

Glöm inte ditt personliga brevFörutom att snabbt skapa ett dröm-cv kan du också skriva ett perfekt, matchande personligt brev. På bara några minuter. Välj mellan en av våra professionellt utformade mallar för personliga brev och ta din ansökan till nya höjder. Vi erbjuder 18 innovativa och snygga brevmallar som är noggrant utformade för att matcha och komplettera ditt cv. Du kan till och med slå samman ditt cv och personliga brev till en PDF-fil för större bekvämlighet och bättre översikt. Att skapa en övertygande och koherent kombination av cv och personligt brev har aldrig varit enklare! Leta bara efter rullgardinsmenyn "Personligt brev" på vår startsida på CVKungen.se och följ de enkla stegen för att fullborda ditt personliga brev redan idag.