Hur fungerar faktureringen?

CVkungen.se har några olika faktureringsalternativ för våra premiumplaner. Läs mer om hur du använder CVkungen.se gratis.

Fakturering av alternativen Premium-, Test- och Månadsabonnemang

Börja använda våra premiumfunktioner genom att uppgradera till en 7-dagars testversion för $ 2,95. Testversionen ger dig tillgång till alla våra premiumfunktioner i 7 dagar. Om du under dessa 7 dagar väljer att avbryta ditt månadsabonnemang, kommer du inte att faktureras för en månadsplan.

Om din testversion fortfarande är aktiv efter 7 dagar och du inte annullerar, kommer ditt månatliga premiumabonnemang att aktiveras automatiskt och du debiteras $ 24,95 var 30:e dag.

6 månaders och årsabonnemang

Om du uppgraderar till ett 6-månaders eller årligt premieabonnemang får du upp till 75 % rabatt och tillgång till premiumfunktioner under hela ditt medlemskap. Efter 6 eller 12 månader, om du inte förnyar din plan, nedgraderas ditt konto automatiskt till en kostnadsfri plan, så du behöver inte oroa dig för att du måste avbryta ditt konto. Du kan alltid uppgradera när som helst.

Engångsbetalningar

Beroende på i vilket land du bor, erbjuder vi också engångsbetalningar. Det innebär att du kan ladda ner ditt cv utan att ha ett tidsbundet abonnemang. Engångsbetalningar förnyas inte automatiskt. Om du inte har något fast abonnemang, behöver du alltså inte avbryta din betalning.

Valutaomvandlingar

Våra test- och premiummedlemskap prissätts och faktureras i amerikanska dollar. Beroende på var du bor kan detta innebära att ditt kreditkort automatiskt konverterar vårt pris och debiterar kontot i din lokala valuta. Vi kontrollerar inte hur kreditkortsföretag konverterar valutor eller debiterar konton. Om du har frågor angående pris eller valuta, är du välkommen att kontakta oss.

Så här redigerar du faktureringsinställningar

Hantera dina faktureringsinställningar direkt från appen i CVkungen.se. Logga in och klicka på Konto längst upp till höger. På den första sidan kan du avbryta ditt abonnemang, radera ditt konto eller kolla vilken typ av plan du har. Läs om hur du avbryter ditt konto.